Ds. Antonie Holleman

Ik ben voor 50% landelijk leider, de andere helft van mijn kerk geef ik aan de internationale kerk (onderwijs en missie ontwikkeling in Noord-West Europa). Ik wil de kerk helpen nieuwe wegen en vormen te verkennen om het evangelie in woord en daad op relevante wijze uit te dragen in onze samenleving. Hierin wil ik ruimte geven aan de jongere generatie om mee te bouwen aan de kerk van de toekomst.

Jaap Maris

Ik heet Jaap Maris, ben de echtgenoot van Maria en vader van 3 jongvolwassen kinderen.

Naast mijn werk op een notariskantoor mag ik de gemeente in Nijmegen dienen als predikant. Vanuit die functie ben ik deel van de DAR (het landelijke bestuur) en de DRKG (de landelijke gebouwencommissie)

Mooi om samen te bouwen aan het deeltje van Gods koninkrijk dat de kerk van de Nazarener mag zijn!

Rens Huizenga

Hallo, ik ben Rens Huizenga, 59 jaar en getrouwd met Gerrie Huizenga (pastor van de keistadkerk in Amersfoort).

We wonen in Soest. In mijn dagelijks leven werk ik bij een groot IT Consultancy bedrijf en heb daar een internationale functie rondom het onderwerp Cloud.

Ik zit sinds 2018 in de DAR en heb daar de financiële portefeuille. Vanuit die portefeuille ben ik oa ook betrokken bij HRM zaken zoals pensioenen en verzekeringen en alles rondom ANBI.

Pastor Hadassa Stehouwer

Sinds eind 2022 ben ik gestart als districtsjongerenpastor. Ik wil graag de verbinding leggen tussen jongeren en de kerk. Door binnen en buiten de kerk naar nieuwe wegen te zoeken hoe we als kerk jongeren kunnen bereiken en hoe jongeren zelf daar onderdeel van kunnen zijn.

Naast deze rol ben ik als pastor betrokken bij de Kerk van de Nazarener in Nijmegen.

Ds. Hans Deventer

Momenteel ben ik predikant in Dordrecht sinds 2015 en sinds 2020 secretaris van de Districtsadviesraad. Sinds 1985 lid van de Kerk van de Nazarener.

Ik ben gehuwd, heb twee getrouwde kinderen en twee kleinkinderen en in de loop der jaren van alles gedaan binnen de kerk.

Jodai Maguire – Stehouwer

Ik ben opgegroeid in de kerk van de Nazarener in de Hoeksche Waard. Op dit moment woon ik in Nijmegen en ben ik lid van de kerk van de Nazarener daar.

Na een traineeship ben ik sinds 2020 lid van de districtsadviesraad (DAR). Hier ben ik onder andere technisch voorzitter en ben ik portefeuillehouder veilige kerk.

Pastor Sylvia Oosterwijk

Sinds oktober 2022 ben ik de Coördinator van EuNC-NL (European Nazarene College). Ik heb een hart voor Wesleyaans onderwijs, 1,5 dag in de week zet ik mij in voor onze studenten, maar ook voor kwalitatief goede cursussen voor alle Nazareners in het district.

Ik ben getrouwd met Stephan en samen met onze dochter Emma wonen we in Nijkerk. Ik heb een passie voor theologie en communicatie, dat zijn favoriete onderwerpen waar ik eindeloos over kan lezen en praten.

Ik hou van goede koffie, wielrennen, wandelen, koken en lang tafelen met vrienden.