Wat wij doen

We zijn een landelijke kerk met 15 plaatselijke gemeenschappen die betrokken in de maatschappij willen staan.

Veel van wat we doen gebeurd dan ook in de lokale context van onze gemeentes. Van voedsel- en kledingbanken, gratis maaltijden, taallessen, pastorale hulp, open kerk tot Alpha-Cursussen en nog veel meer!

 

Maar als kerk zijn we ook landelijk georganiseerd en organiseren we samen overkoepelende projecten.

SERVE

We investeren in onze jeugd! 

Elk jaar organiseren we geweldige kinder- en tienerkampen en evenementen. Of je nu bij onze kerk hoort, wel of niet gelovig bent, ieder kind elke tiener is van harte welkom! 

Onderwijs

We bieden landelijk kwalitatief goed onderwijs, diverse cursussen aan die ons helpen om samen te groeien in geloof, kennis en vooral liefde, waar iedereen van harte welkom is.

GIVE

We willen praktisch en ruimhartig geven.

  • Bij rampen zamelen we samen geld in zodat de lokale Kerk van de Nazarener of Nazarene Compassionate Ministries ter plaatse eerste hulp kan bieden aan onze naasten.

 

  • We zamelen ook samen geld in voor het Wereld Evangelisatie Fonds (WEF), de hoeksteen van onze internationale kerk waarmee we salarissen en pensioenen van zendelingen betalen.
  • Eén of twee keer per jaar collecteren we voor het Albastenfonds. Hiermee wordt bouwgrond en gebouwen voor kerken, scholen en andere Nazarener bedieningen gekocht

 

  • Geef kansarme kinderen een toekomst! Een speciaal programma van onze internationale kerk waarin we kinderen voedsel en onderwijs willen bieden. Lees hier meer over ons kinderadoptieplan 

CARE

We bidden voor elkaar en de wereld!

  • We willen een veilige kerk zijn. We doen er alles aan om een transparante kerk te zijn die alle maatregelen treft om in het verkeer tussen mensen alle vormen van manipulatie en misbruik te voorkomen.

 

  • Binnen onze kerk hebben we de School van Leiderschap die toerusting, intervisie bijeenkomsten verzorgt voor onze pastors en beschikbaar is voor ondersteuning van kerkenraden.